luni, 20 decembrie 2010

Poze filmari videoclip Andreea Balan – Crazy About You


Andreea Balan a filmat zilele trecute videoclipul pentru cel mai recent single al sau, Crazy About You.
Cantareata-dansatoare si echipa sa numeroasa au petrecut mai bine de 20 de ore in Palatul Ghica, acolo unde s-au desfasurat filmarile. De regia clipului s-a ocupat cel care a facut si videoclipul Trippin, Alex Ceausu.
Clipul marcheaza o schimbare de imagine importanta pentru artista. Stylingul a fost unul deosebit asigurat de Andreea Inankur si Adelina Toma. Impreuna cu Andreea, acestea au optat atat pentru hainele unor cunoscuti designeri romani (Pusa Ciucle, Iris Serban, Rhea Costa, Eugenia Enciu si Mihaela Glavan) cat si branduri straine (Benvenutti). Iata ce a declarat Andreea:
Incerc mereu sa aduc ceva nou in videoclipurile mele. Am gandit scenariul cu scopul de a lua alta directie fata de ceea ce este acum pe piata. Am filmat un clip cu o poveste, in fiecare cadru sunt un alt personaj. Videoclipul reprezinta schimbarile prin care am trecut de-a lungul timpului si cautarea stilului pe care l-am gasit de ceva timp. Abia astept sa vedeti rezultatul final.
Scenele de dans vor avea si ele un loc special in videoclip: Petrisor, partenerul de scena al Andreei danseaza impreuna cu Nigger si Jerry (dansatorii Innei) si cele sase colege dansatoare omniprezente care au o coregrafie interesanta.
Videoclipul va veni cu mai multe surprize si aparitii interesante ce vor fi dezvaluite odata cu aparitia lui. Pana atunci, va invitam sa vedeti pozele de la filmari realizate de mine (Edi Enache).
Clipul Crazy About You va fi lansat anul viitor (cel mai probabil in luna ianuarie). Pana atunci, va las pozele de mai jos si va spun doar ca nu este inca un clip de imagine ci are o poveste interesanta la care am contribuit si eu cu cateva idei big grin. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu