vineri, 14 ianuarie 2011

First State feat. Sarah Howells – Reverie


First State se pare ca este intr-o perioada extrem de creativa, fiindca scoate piese noi si bune pe banda rulanta. Dupa “Cross the line“, pe care v-am prezentat-o acum ceva vreme, am o piesa noua pentru voi si vesti foarte bune de la acest olandez talentat.
Sander van Dien pe numele sau real, si-a asumat provocarea de a aduna cele mai bune piese trance ale anului 2010 intr-o compilatie. Dupa cum stim, nu e niciodata usor sa faci asta, fiindca gusturile muzicale sunt subiective si intotdeauna vor exista contestatari. Dar poate ca cel mai greu este sa alegi intre atatea piese bune, fiindca 2010 a fost un an generos cu industria muzicala electronica. Compilatia se numeste “Crossroads Yearmix 2010″ si reprezinta la creme de la creme din podcastul DJ-ului, numit Crossroads. Unele dintre versiunile incluse in compilatie nu sunt tocmai usor de gasit si reprezinta o adevarata comoara in colectia oricarui fan impatimit (o puteti cumpara de pe iTunes).
In aceasta compilatie veti regasi si piesa de mai jos, care mi-a placut foarte mult inca de la prima ascultare. Numele piesei e “Reverie” si pe track o vom auzi pe talentata Sarah Howells, a carei voce imi trezeste mereu amintiri placute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu