vineri, 14 ianuarie 2011

Videoclip: Dj Sava & Raluka (feat. Connect-R) – Love You


Videoclipul celui mai recent single Dj Sava & Raluka, “Love you” a fost lansat astazi de Cat Music in colaborare cu site-ul 220.ro.
Piesa “ Love you “ a aparut in toamna anului trecut si a urcat rapid in topuri.
Dintr-un comunicat de presa trimis de Cat Music aflam ca regia videoclipului este semnata de Iulian Moga, care a gandit pentru Dj Sava si Raluka un scenariu special, diferit fata de ce a aparut pana la momentul actual pe piata in materie de videoclipuri. Intregul clip “Love you” s-a filmat pe croma pe platourile de la Buftea. Efectele folosite in post-productie fac diferenta, astfel incat cei care-l vor urmari vor fi surprinsi de felul in care se intrepatrund imaginile filmate in platou cu cele generate pe calculator.
In videoclip apare si cuplul ales in urma campaniei initiate de DJ Sava pe Facebook “Search: ‘Love You’ ” – se cauta cel mai inLove cuplu. Cei doi tineri au fost extrem de emotionati si bucurosi in acelasi timp ca au avut ocazia de a-si arata iubirea unul fata de celalat in noul clip a lui DJ Sava.
Cateva poze de la filmari v-am prezentat AICI, teaserul l-ati vazut AICI, iar acum e momentul sa vedem rezultatul final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu