miercuri, 22 decembrie 2010

Poze filmari videoclip Fly Project – GoodBye


Baietii de la Fly Project au filmat zilele acestea un videoclip pentru cel mai nou single al lor, GoodBye. Regizorul a fost Alex Ceausu (Ador Media) iar locurile unde s-a filmat au fost trei la numar (printre care si studiourile din Buftea).
Melodia a fost lansata in luna octombrie si a fost produsa de FlyRecords. Mai jos aveti comunicatul de presa cu mai multe informatii despre filmarile videoclipului. Tot mai jos gasiti doua poze making-of.
Asteptati nerabdatori teaserul videoclipului? tongue
Dragoste, implinire, cuvinte aruncate fara rost, despartire, singuratate, asteptare…. pe scurt, “GoodBye”, cel mai recent videoclip al Fly Project.
Filmat pe parcursul a trei zile, in locatii diferite, si regizat de catre Alex Ceausu, videoclipul piesei “Goodbye” urmareste viata a doi oameni, candva un cuplu, ale caror destine mai au ca numitor comun asteptarea in singuratate.
“Povestea piesei este povestea oricui. Oricine a spus sau i s-a spus “GoodBye”. Normal, unele povesti pot avea un final fericit, altele…nu. Depinde numai de protagonistii povestii. In cazul videoclipului nostru e mult mai bine sa vedeti voi ce soarta isi aleg personajele”, povestesc Tudor si Dan, Fly Project.
Alaturi de Lia Sinchevici si Viorel Cojanu, videoclipul se bucura de participarea extraordinara a maestrului Sebastian Papaiani, de data aceasta intr-un altfel de rol.
La capitolul “figuratie speciala”, un loc important il ocupa catelul studiourilor din Buftea, care desi nu apare in videoclip, nu a parasit niciun moment locatia si si-a manifestat buna-dispozitie pe intreaga durata a filmarii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu